Voor elk wat wils

Hebt u graag een comfortabele, betaalbare kamer om te overnachten of reserveert u liever een bed in een ‘dorm’. Wat dacht u van een gezellig appartement met een ruim buitenterras? Dat kan allemaal. Overal zijn vrije Wifi en flatscreen smart TV’s aanwezig. Bent u rolstoelgebruiker en wenst u een aangepaste slaapruimte met toilet en badkamer? Wij bieden u een geschikte kamer.

Wij bieden meer dan u denkt

Hieronder vindt u een overzicht van al onze beschikbare ruimtes.

 

  • 9 tweepersoonskamers plus (double room +) : Deze units bevinden zich rond een stemmig binnenplein. Elke kamer heeft drie bedden: 2 bedden beneden en 1 bed in duplex en kan als kamer op zich geboekt worden met 1 of 2 personen (prijs tweepersoonskamer) en met 3 personen als driepersoonskamer. De kamers hebben 1 toilet en een inloopdouche. Verder flatscreen TV en vrije Wifi.
  • 6 tweepersoonskamers. Deze kamers vormen een deel van appartement, maar kunnen ook apart geboekt worden als tweepersoonskamer. Er is een inloopdouche op elke kamer en 1 toilet per appartement. Verder smart TV en vrije Wifi.
  • 3 appartementen met ruim buitenterras, telkens voor 4 personen. Er zijn 2 tweepersoonskamers met douche op de kamer en 1 toilet per appartement, telkens met kitchenette. Twee van deze appartementen zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers: in deze appartementen is er een derde ruime douche die toegankelijk is voor personen met een rolstoel.
  • 1 Ontbijtruimte : je kan mee aanschuiven in de ontbijtruimte van De Steenhove. Op Zondag wordt er in de Steenhove een rijkelijk ontbijtbuffet/ brunch geserveerd, hier kan u ook van meegenieten.
  • 1 Conferentieruimte/vergaderruimte voor 40-70 personen.
  • 1 Loungebar. Daar kunt u aperitieven en van onze streekbieren en zelf geïmporteerde wijnen proeven.

Elke ruimte is uitgevoerd in duurzame materialen: plankenvloeren, steen, eiken tafels.